آموزشگاه زبان طوطیان
  • تعیین سطح رایگان
  • منو منو

تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی

/5 دیدگاه /در دسته‌بندی نشده /توسط

تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی

زبان انگلیسی یکی از زبان‌های هندواروپایی از شاخهٔ ژرمنی است. خود شاخه ژرمنی به دو بخش شرقی و غربی تقسیم می‌شود و انگلیسی به ژرمنی غربی تعلق دارد. این زبان در انگلستان و جنوب شرقی اسکاتلند تکامل یافته‌است. از دیگر زبان‌های شاخه ژرمنی می‌توان به آلمانی، هلندی، دانمارکی، سوئدی و نروژی اشاره کرد. امروزه نزدیک به نیمی از مجموعه واژگان و دستور زبان انگلیسی از ریشهٔ ژرمنی است و نیم دیگر را وام‌واژه‌ها تشکیل می‌دهد. بیشتر این وام‌واژه‌ها از زبان‌های لاتین، فرانسوی، بخشی از یونانی و دیگر زبان‌ها وارد انگلیسی شده‌اند. زبان انگلیسی باستان شباهت بسیار زیادی به زبان آلمانی باستان داشته‌است چون انگلیسی زبان‌ها عمدتاً اقوام ژرمنی بودند که از آلمان وارد بریتانیا شدند و به نوعی زبان آلمانی را می‌توان مادر زبان انگلیسی دانست.

به دلیل تأثیر بالای نظامی، اقتصادی، علمی، سیاسی و فرهنگی بریتانیا بر جهان پس از سدهٔ هجدهم و تأثیر ایالات متحده آمریکا از سدهٔ بیستم میلادی به این سو، این زبان در سطح جهان گسترش یافته و به عنوان زبان دوم، زبان میانجی و زبان اداری در بسیاری نقاط جهان کاربرد پیدا کرده‌است.

زبان انگلیسی به عنوان زبان مادری در کشورهای انگلستان، آمریکا، کانادا، استرالیا، ایرلند، نیوزلند، آفریقای جنوبی، غنا و بسیاری کشورهای دیگر کاربرد دارد. انگلیسی امروزه از نظر تعداد گویشوَر، پس از چینی و اسپانیایی، سومین زبان جهان است. تعداد کسانی که زبان مادری‌شان انگلیسی است امروزه بیش از ۳۸۰ میلیون نفر است. انگلیسی در بسیاری از کشورها زبان میانجی است و مهم‌ترین زبان دنیا در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، نظامی، صنعت، فرهنگی و علمی در روابط بین‌الملل به‌شمار می‌آید.این زبان از زبان های بین المللی است که در همه کشور ها مشغول به تدریس آن هستند.

انگلیسی کهن

در قرنِ پنجم میلادی، مردمانی از سه قبیله «جوت»، «انگِل» و «ساکسون» که در «شمال‌غرب آلمان»، «دانمارک» و «هلند» امروزی ساکن بودند، به انگلستان یورش بردند و آن سرزمین را تصرف کردند. تا آن زمان مردم بریتانیا یا به عبارت بهتر بریتانیای روم به زبان سِلتی سخن می‌گفتند و البته زبان سِلتی مردم آن به دلیل ۴۰۰ سال اشغال این سرزمین توسط رومی‌ها با لاتین آمیخته شده بود و بسیاری از واژگان لاتین در آن کاربرد داشت.

پس از اشغال بریتانیا، جوت‌ها در جنوبِ شرقی خاک آن ساکن شدند و در تعامل با زبان‌های محلی، گویش «کِنتی» را بوجود آوردند. ساکسون‌ها هم که در جنوب و جنوبِ غربی سکنا گزیده بودند، گویش «ساکسونِ غربی» را ایجاد کردند.

اَنگل‌هایی که در شمال و مرکزِ انگلستان اقامت گزیده بودند، به ترتیب، گویش‌های «آمبِریای شمالی» و «مِرسیایی» را بوجود آوردند. سینت بید بر این باور بود که انگل‌ها منطقهٔ گسترده‌تری از خاک بریتانیا (نزدیک به تمامی خاک آن) را از آن خود کردند و نام اِنگلند (England) از نام همین قبیله گرفته شده‌است. افزون بر قبیله‌های یادشده، دسته‌هایی از مردمان ساکن فریزیا، نیدرزاکسن، یوتلاند و جنوب سوئد نیز در آن دوران به بریتانیا آمدند.

زبان انگلیسی باستان نخستین برگرفته از چندین گویش بود که این بازتاب‌کنندهٔ داشتن چندین سرچشمه برای انگلستان در عهد آنگلوساکسون‌ها است. یکی از این گویش‌ها، ساکسون غربی کهن بود که کم‌کم بر دیگر گویش‌ها برتری یافت. رزم نامهٔ بئوولف مال همین دوران است. گمان می‌رود که از سدهٔ نهمِ میلادی، گویش ساکسونی، به دلیلِ سلطهٔ پادشاه آلفرد (نخستین شاهِ انگلستان که فردی از قبیلهٔ ساکسون بود)، بر دیگر گویش‌ها برتری یافته باشد و از آن پس به عنوان زبان رسمی این کشور شناخته شده‌ باشد.

انگلیسی باستان، از نظر گویش، بسیار متفاوت از انگلیسی امروزی است. برای نمونه، واژه‌های light و drought، به ترتیب به صورت لیخت و دراخت تلفظ می‌شد. انگلیسیِ کهن، گنجینه واژگان غنی نداشت اما، همچون دیگر زبان‌های هند و اروپایی، دستور زبان پیچیده‌ای داشت.

انگلیسی میانه

انگلیسی کهن یا باستان با دو دوره یورش روبرو شد. نخست از سوی سخنوران زبان‌های ژرمنی شمالی، در سدهٔ هشت و نه میلادی، هنگامی که هالفن رگناسن و ایوار رگناسن شناخته شده با نام ایوار بی‌استخوان تصمیم به گرفتن و استعمار منطقه‌های شمالی جزیره‌های بریتانیا گرفتند. بار دوم یورش از سوی سخنوران زبان‌های رومی‌تبار بود. پس از تصرفِ انگلستان به وسیلهٔ نورمن‌ها که در سال ۱۰۶۶ صورت گرفت، کم‌کم دگرگونی شگرفی در زبان پدید آمد. نورمن کهن در سدهٔ ۱۱ میلادی با یورش نورمن‌ها به انگلستان به آنگلو-نورمن و پس از آن به آنگلو- فرنچ تغییر یافت و دستهٔ نویی از واژگان را وارد زبان کرد، واژگانی که در دولت و دادگاه‌ها کاربرد داشتند.

زبان فرانسوی – به واسطهٔ حکومتِ نورمن‌ها – زبانِ بزرگان و بلندپایگانِ جامعه، و انگلیسیِ کهن، زبانِ عوام و دونپایگان به‌شمار می‌رفت، زبان فرانسوی اثر چشمگیری بر انگلیسی گذاشت. تا پیش از سال ۱۲۵۰، تنها ۹۵۰ واژهٔ نو، بیشتر به دلیل ارتباط انگلیسی‌ها و فرانسوی‌ها، وارد زبان انگلیسی شد. اما ناگهان، چون فرانسویان شروع به یادگیری زبان انگلیسی نمودند و واژگانی از زبان خود را وارد زبان مقصد کردند، تعداد بی‌شماری واژه از زبان فرانسوی قرض گرفته شد؛ به گونه‌ای که اکنون یک سوم واژگان زبان انگلیسی، ریشهٔ فرانسوی دارند. گسترش دامنهٔ واژگان با کمک واژه‌های اسکاندیناویایی و نورمنی رویدادی بود که باعث ساده‌تر شدن دستور زبان انگلیسی شد و این زبان را به زبانی وام‌گیرنده تبدیل کرد (چیزی بیش از پذیرش معمول واژه‌های دیگر زبان‌ها توسط یک زبان).

گویش midland، از سدهٔ چهاردهم، یعنی زمانی که مناطق زیر پوشش این گویش، به مراکز توسعهٔ دانشگاهی، پیشرفت اقتصادی و زندگی اشرافی در انگلستان تبدیل شد، جای خود را به عنوان مهم‌ترین گویش در این دوران، باز کرد و میدلند شرقی گویش مسلط شهر لندن شد. یکی از عواملی که موجب برتری مطلق این گویش شد؛ به گونه‌ای که انگلیسی امروزی، تقریباً شکل تکامل یافتهٔ میدلند شرقی است، نفوذ این گویش به دستگاه‌های حکومتی و مکاتبه‌های دولتی است. از نوشته‌های پرآوازهٔ دوران انگلیسی میانه می‌توان به حکایت‌های کنتربری از جفری چاوسر اشاره کرد.

انگلیسی مدرن با تجدیدنظر اساسی در دستگاه واژگانی و دستوری خود به زبانی بسیار ساده‌تر از نظر دستوری بدل شده و به سبب وام‌گیری بی‌حد و مرز از واژگان لاتینی و فرانسه و سپس یونانی، بخش عمده‌ای از واژگان کهن آنگلوساکسون خود از ریشهٔ ژرمنی را وانهاده و بر روی هم نسبت به زبان آلمانی، از همه جهت (آوایی، واژگانی، دستوری) چهرهٔ دیگری یافته‌است. در انگلیسی مدرن نه تنها اسم، که فعل و حرف و نیز بخش عمدهٔ حالت‌های صرفی خود را از دست داده‌اند و از یک زبان صرفی ترکیب‌گر به زبانی در اساس تحلیلی بدل شده‌است.

زبان انگلیسی به گروه آنگلو-فریسی تعلق دارد. خود آنگلو-فریسی زیرگروهی از شاخهٔ غربی زبان‌های ژرمنی و عضو زبان‌های هند-اروپایی است. انگلیسی امروزی به‌طور مستقیم از انگلیسی میانه و خود آن به‌طور مستقیم از انگلیسی باستان گرفته شده ‌است و انگلیسی باستان از نسل زبان نیا-ژرمنی (Proto-Germanic) است. مانند بیشتر زبان‌های ژرمنی، انگلیسی به خاطر داشتن فعل‌های کمکی از دیگر زبان‌ها متمایز می‌شود. تقسیم فعل‌ها به دو گروه قوی و ضعیف و نوع آواهایی که در آن به کار رفته، این زبان را از دیگر زبان‌های نیا-هندواروپایی جدا می‌کند، به این مطلب قانون گریم گفته می‌شود. نزدیک‌ترین زبان‌های زندهٔ موجود به انگلیسی عبارتند از اسکاتس که در اسکاتلند و بخش‌هایی از ایرلند شمالی صحبت می‌شود و زبان‌های فریسی که در کناره‌های جنوبی دریای شمال در دانمارک، هلند و آلمان صحبت می‌شود.

پس از زبان‌های اسکاتس و فریسی، زبان‌های مرتبط با انگلیسی که نسبت دورتری دارند قرار می‌گیرد. این زبان‌های غیر آنگلو-فریسی عبارتند از:

زبان‌های ژرمنی غربی مانند هلندی، آفریکانس، آلمانی سفلا و آلمانی علیا

زبان‌های ژرمنی شمالی مانند سوئدی، دانمارکی، نروژی، ایسلندی و فاروئی

به غیر از زبان اسکاتس، هیچ‌یک از زبان‌های دیگر نسبت به انگلیسی برای دو کاربر آن قابل فهم نیست حتی با وجود اینکه در نحو، معناشناسی و واج‌شناسی آن‌ها می‌توان نقاط مشترک پیدا کرد. جدا قرار گرفتن جزیره‌های بریتانیا باعث شده انگلیسی و اسکاتس مستقل از زبان‌های ژرمنی توسعه یابند و از تأثیرها و تغییرهای آن‌ها به دور بمانند. در نتیجه با آنکه ارتباط قوی میان زبانی‌هایی مانند هلندی و انگلیسی وجود دارد، به ویژه با انگلیسی باستان اما این دو زبان برای کاربران آن‌ها به صورت متقابل قابل فهم نیست.

انگلیسی، زبان مادری نزدیک به ۳۷۵ میلیون نفر در دنیا است. پس از زبان چینی ماندارین و اسپانیایی، انگلیسی سومین زبان دنیا از نظر تعداد سخنوران است. اما اگر تعداد کسانی که زبان مادری آن‌ها انگلیسی است و کسانی که تنها به این زبان سخن می‌گویند را با هم بشماریم، آنگاه می‌توان گفت که انگلیسی پرکاربردترین زبان در سطح جهان است. البته اگر با مجموعهٔ زبان‌های چینی مقایسه شود ممکن است که در جایگاه دوم قرار گیرد. این بسته به این است که در دسته‌بندی میان گویش و زبان تفاوت در نظر بگیریم یا خیر.

برآوردها از سخنوران زبان دوم نشان داده‌است که آن‌ها شماری میان ۴۷۰ میلیون تا بیش از یک میلیارد می‌توانند داشته باشند بسته به اینکه تنها به این زبان صحبت می‌کنند (بدون نوشتار) یا بر آن تسلط کامل دارند. دیوید کریستال، دانشمند زبان‌شناس، حساب کرده‌است که شمار کسانی که زبان مادری شان انگلیسی نیست از کسانی که انگلیسی زبان مادری شان است بسیار بیشتر است و این دو نسبت ۱ به ۳ دارند.

بر پایهٔ آمار سال ۲۰۰۶ کشورهای با بیشترین جمعیت سخنوران مادری انگلیسی از جمعیت بیشتر به کمتر عبارتند از ایالات متحدهٔ آمریکا ۲۵۱ میلیون، بریتانیا ۶۱ میلیون، کانادا ۱۸٫۲ میلیون، استرالیا ۱۵٫۵ میلیون، نیجریه ۴ میلیون، ایرلند ۳٫۸ میلیون، آفریقای جنوبی ۳٫۷ میلیون و زلاندنو ۳٫۶ میلیون نفر.

همچنین کشورهایی مانند فیلیپین، نیجریه و جامائیکا دارای میلیون‌ها سخنور با زنجیرهٔ گویشی از کریول با پایه انگلیسی تا انگلیسی استاندارد است. در میان کشورهایی که انگلیسی زبان دومشان است، هند بیشترین شمار از این‌گونه سخنوران را دارد (انگلیسی هندی). کریستال ادعا می‌کند که اگر شمار انگلیسی زبانان مادری و غیر مادری را با هم در نظر بگیریم هند نسبت به دیگر کشورها بیشترین تعداد مردمی را دارد که انگلیسی را می‌فهمند یا سخن می‌گویند.

کشورهایی که انگلیسی زبان اصلی آن‌ها است.

کشورهایی که انگلیسی زبان اصلی آن‌ها است عبارتند از آنگویلا، آنتیگوا و باربودا، استرالیا، باهاما، باربادوس، بلیز، برمودا، قلمرو بریتانیا در اقیانوس هند، جزایر ویرجین بریتانیا، بخش انگلیسی زبان کانادا، جزایر کیمن، دومینیکا، جزایر فالکلند، جبل طارق، گرنادا، گوآم، جزایر چنل، گویان، بخش‌های انگلیسی ایرلند، جزیرهٔ من، جامائیکا، جرزی، مونتسرات، نائورو، بخش انگلیسی زبان زلاند نو، جزایر پیت‌کرن، سنت هلن، سنت کیتس و نویس، سنت وینسنت و گرنادین‌ها، سنگاپور، جزایر جورجیای جنوبی و ساندویچ جنوبی، ترینیداد و توباگو، جزایر تورکس و کایکوس، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا.

در برخی کشورها انگلیسی زبان اصلی مردمانشان نیست ولی زبان کارهای اداری و مدارک رسمی آن‌ها است. این کشورها عبارتند از بوتسوانا، کامرون، ایالات فدرال میکرونزی، فیجی، گامبیا، غنا، هند، کنیا، کیریباتی، لسوت، لیبریا، ماداگاسکار، مالت، جزایر مارشال، موریس، نامیبیا، نیجریه، پاکستان، پالائو، پاپوآ گینه‌نو، بخش انگلیسی فیلیپین، رواندا، سنت لوسیا، ساموآ، سیشل، سیرالئون، جزایر سلیمان، سری‌لانکا، سودان، سودان جنوبی، سوازیلند، تانزانیا، اوگاندا، زامبیا و زیمبابوه. همچنین کشورهایی وجود دارند که انگلیسی در بخش‌هایی از خاک آن‌ها زبان اداری دوم (به عنوان مکمل) کاربرد دارد؛ سن اندرسی پروویدنسیا در کلمبیا و ساحل موسکیتو (Mosquito Coast) در نیکاراگوآ از این دسته‌اند. این‌گونه نفوذ زبان انگلیسی به دلیل دوران استعمار بریتانیا در این منطقه‌ها است.

همچنین انگلیسی یکی از ۱۱ زبان رسمی در آفریقای جنوبی است. در منطقه‌های وابستهٔ استرالیا مانند جزیرهٔ نورفک، جزیرهٔ کریسمس و جزیرهٔ کوکوس و بخش‌های متعلق به آمریکا مانند ساموآی آمریکا، گوآم، جزایر ماریانای شمالی، پورتوریکو و جزایر ویرجین و بخش‌های بریتانیایی هنگ کنگ، انگلیسی زبان رسمی است.

انگلیسی زبان رسمی ایالات متحده نیست و دولت فدرال آمریکا هیچ زبان رسمی را معرفی نکرده‌است ولی ۳۰ ایالت از ۵۰ ایالت آن انگلیسی را به عنوان زبان رسمی پذیرفته‌اند. در کشورهای تحت حمایت بریتانیا مانند بحرین، بنگلادش، برونئی، قبرس، مالزی و امارات متحده عربی انگلیسی زبان مهمی به‌شمار می‌رود.

برچسب ها: آموزش آنلاين مکالمه زبان انگلیسی, آموزش اصطلاحات زبان انگلیسی, آموزش تلفنی زبان انگلیسی, آموزش حضوری و غیرحضوری مکالمه زبان انگلیسی, آموزش گرامر انگلیسی, آموزش مکالمه زبان انگلیسی, آموزش واژگان انگلیسی, آموزشگاه زبان طوطیان, اپلیکیشن زبان انگلیسی, تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی, معلم زبان انگلیسی
اشتراک این مطلب
  • اشتراک در Facebook
  • اشتراک در Twitter
  • اشتراک گذاری در واتس آپ
  • اشتراک در Pinterest
  • اشتراک در LinkedIn
  • اشتراک در Tumblr
  • اشتراک در Vk
  • اشتراک در Reddit
  • اشتراک با ایمیل
https://tootian.ir/wp-content/uploads/2020/09/Screenshot_20241210_151123_Chrome.jpg 994 988 admintootian https://tootian.ir/wp-content/uploads/2021/05/IMG_20200608_231945_020-removebg-preview-300x300.png admintootian2020-09-12 23:03:182025-04-13 12:39:55تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
اهمیت یادگیری زبان انگلیسی
راز موفقیت در زبان انگلیسی
5 پاسخ
  1. کیانوش حاتمی
    کیانوش حاتمی گفته:
    2023/12/21 در 12:32

    خیلی خوب بود
    ممنون 🌼🌼🌼

    پاسخ
  2. فرامرز طلوعی
    فرامرز طلوعی گفته:
    2024/12/14 در 20:53

    آیا زبان انگلیسی و آلمانی شباهتی با هم دارند؟ و کدومشون آسان تره؟

    پاسخ
    • آموزشگاه زبان طوطیان
      آموزشگاه زبان طوطیان گفته:
      2024/12/14 در 21:00

      بله، زبان انگلیسی و آلمانی به عنوان دو زبان از خانواده زبان‌های ژرمنی، شباهت‌های قابل توجهی با هم دارند. این شباهت‌ها در چندین جنبه قابل مشاهده است:

      ریشه‌های مشترک: هر دو زبان ریشه‌های مشترکی در زبان پروتو-ژرمنی دارند که باعث شده بسیاری از کلمات در این دو زبان شباهت‌های زیادی از نظر ریشه و معنا داشته باشند.
      ساختار دستوری: ساختار دستوری این دو زبان نیز شباهت‌هایی دارد. برای مثال، ترتیب کلمات در جمله و استفاده از حروف اضافه در بسیاری از موارد مشابه است.
      واژگان: بسیاری از کلمات در انگلیسی و آلمانی ریشه مشترک دارند و حتی در برخی موارد هجی و تلفظ مشابهی دارند. این شباهت‌ها به ویژه در حوزه‌های علمی، فنی و فرهنگی قابل مشاهده است.
      اما این شباهت‌ها به معنای این نیست که این دو زبان یکسان هستند. تفاوت‌های قابل توجهی نیز بین این دو زبان وجود دارد که یادگیری هر یک را به یک تجربه منحصر به فرد تبدیل می‌کند. برخی از مهم‌ترین تفاوت‌ها عبارتند از:

      تلفظ: تلفظ کلمات در این دو زبان بسیار متفاوت است. حتی کلماتی که ریشه مشترک دارند ممکن است تلفظ متفاوتی داشته باشند.
      دستور زبان: اگرچه ساختار کلی دستوری این دو زبان شباهت دارد، اما تفاوت‌های جزئی زیادی در قواعد دستوری وجود دارد که یادگیری هر یک مستلزم توجه به جزئیات است.
      واژگان: علاوه بر کلمات مشترک، هر زبان واژگان منحصر به فردی دارد که در زبان دیگر معادل دقیقی ندارد.
      در کل، شباهت‌های بین انگلیسی و آلمانی می‌تواند یادگیری زبان دوم را برای افرادی که به یکی از این زبان‌ها تسلط دارند آسان‌تر کند. اما برای تسلط کامل به هر یک از این زبان‌ها، مطالعه دقیق قواعد و تمرین مداوم ضروری است.

      به طور کلی، نمی‌توان گفت که یک زبان به طور مطلق آسان‌تر از زبان دیگر است. هر زبانی چالش‌ها و ویژگی‌های خاص خود را دارد و آنچه برای یک نفر آسان است، ممکن است برای نفر دیگری دشوار باشد.

      با این حال، برخی از عوامل می‌توانند بر آسان یا سخت بودن یادگیری یک زبان تأثیر بگذارند:
      زبان مادری: افرادی که زبان مادری آن‌ها به زبان انگلیسی یا آلمانی نزدیک‌تر است، معمولاً یادگیری آن زبان را آسان‌تر می‌یابند.
      روش‌های یادگیری: روش‌های یادگیری، منابع آموزشی و انگیزه فرد نیز در یادگیری زبان بسیار مؤثر هستند.
      اهداف یادگیری: اینکه چرا می‌خواهید یک زبان را یاد بگیرید، نیز در انتخاب زبان و روش یادگیری شما تأثیرگذار است.

      برای شما که زبان مادری تان فارسی است، ممکن است یادگیری برخی از مفاهیم دستوری آلمانی چالش‌برانگیزتر باشد. اما از طرفی، شباهت‌های این دو زبان به خانواده زبان‌های هندوایرانی می‌تواند به شما کمک کند.

      در نهایت، بهترین راه برای فهمیدن اینکه کدام زبان برای شما آسان‌تر است، این است که هر دو زبان را امتحان کنید و ببینید کدام یک بیشتر شما را جذب می‌کند. می‌توانید از منابع آموزشی رایگان مانند اپلیکیشن‌ها، وب‌سایت‌ها و ویدیوهای آموزشی استفاده کنید تا با هر دو زبان آشنا شوید و یا برای چند ترم، یادگیری هر دو زبان را تجربه کنید.

      پاسخ
  3. مریم منصوری
    مریم منصوری گفته:
    2024/12/31 در 09:28

    دلیل اینکه زبان انگلیسی تبدیل شد به زبان بین المللی چیه؟ ممنونم از مقاله خوبتون

    پاسخ
    • آموزشگاه زبان طوطیان
      آموزشگاه زبان طوطیان گفته:
      2024/12/31 در 09:42

      سلام و وقت بخیر
      زبان انگلیسی به دلایل مختلفی به زبان بین‌المللی تبدیل شده است. عوامل تاریخی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و تکنولوژیکی باعث شده زبان انگلیسی به عنوان زبان بین‌المللی شناخته بشه.
      ۱. استعمار بریتانیا: در قرن‌های 18 و 19، امپراتوری بریتانیا بر بخش بزرگی از جهان حکومت می‌کرد. در این دوره، زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی در بسیاری از مستعمرات بریتانیا پذیرفته شد.
      ۲. قدرت اقتصادی و سیاسی ایالات متحده: با ظهور ایالات متحده به عنوان یک قدرت جهانی در قرن 20، نفوذ زبان انگلیسی به شدت افزایش یافت. بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی، شرکت‌های چندملیتی و رسانه‌های جهانی از زبان انگلیسی استفاده می‌کنند.
      ۳. توسعه فناوری و اینترنت: با گسترش اینترنت و فناوری اطلاعات، زبان انگلیسی به عنوان زبان اصلی در این حوزه‌ها انتخاب شد. بسیاری از نرم‌افزارها، وب‌سایت‌ها و محتواهای آنلاین به زبان انگلیسی هستند.
      ۴. سادگی و انعطاف‌پذیری: ساختار زبان انگلیسی نسبت به برخی دیگر از زبان‌ها ساده‌تر است و به راحتی کلمات جدیدی به آن اضافه می‌شود. این ویژگی‌ها باعث شده است که یادگیری و استفاده از زبان انگلیسی برای افراد غیربومی آسان‌تر باشد.
      ۵. فرهنگ عامه و سرگرمی: هالیوود، موسیقی انگلیسی‌زبان و سایر محصولات فرهنگی غربی نقش مهمی در گسترش زبان انگلیسی در سراسر جهان داشته‌اند.
      ۶. گردشگری: زبان انگلیسی به عنوان زبان بین‌المللی گردشگری شناخته می‌شود و در بسیاری از کشورهای جهان در صنعت گردشگری استفاده می‌شود.
      ۷. آموزش: بسیاری از دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی در سراسر جهان از زبان انگلیسی برای آموزش استفاده می‌کنند.
      ۸. تجارت: زبان انگلیسی به عنوان زبان اصلی تجارت بین‌المللی شناخته می‌شود و در بسیاری از قراردادها و مذاکرات تجاری استفاده می‌شود.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب آموزشی

  • تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی

    تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی زبان انگلیسی یکی از زبان‌های هندواروپایی از شاخهٔ ژرمنی است. خود شاخه ژرمنی به دو بخش شرقی و غربی تقسیم می‌شود و انگلیسی به ژرمنی غربی تعلق دارد. این زبان در انگلستان و جنوب شرقی اسکاتلند تکامل یافته‌است. از دیگر زبان‌های شاخه ژرمنی می‌توان به آلمانی، هلندی، دانمارکی، سوئدی و نروژی […]

  • اهمیت یادگیری زبان انگلیسی

    اهمیت یادگیری زبان انگلیسی و تاثیر مثبت آن در زندگی چیست و چرا زبان‌آموزی ضروری‌تر از همیشه است؟ به اواخر دهه دوم قرن بیست و یکم نزدیک می‌شویم. با توجه به رشد پر شتاب علم و فناوری، ساکنان کره زمین در اواخر قرن جاری، وقتی بخواهند زندگی امروز ما را تصور کنند، احتمالا حالشان بسیار شبیه […]

  • راز موفقیت در زبان انگلیسی

    راز موفقیت در یادگیری زبان انگلیسی چیست و زبان‌آموز موفق چه ویژگی‌هایی دارد؟ زبان‌آموزی برای همه یکسان نیست. زبان‌آموزان با یکدیگر متفاوتند. هر فرد با توجه به محیطی که در آن رشد کرده سبک یادگیری خودش را دارد. همه ما ویژگی‌های شخصی متفاوتی داریم که بر یادگیریمان تاثیرگذارند. در نتیجه همه ما زبان را به […]

آخرین دیدگاه‌ها

  • آموزشگاه زبان طوطیان در راز موفقیت در زبان انگلیسی
  • کامران پناهی در راز موفقیت در زبان انگلیسی
  • آموزشگاه زبان طوطیان در راز موفقیت در زبان انگلیسی
  • لیلا کشاورز در راز موفقیت در زبان انگلیسی
  • آموزشگاه زبان طوطیان در تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی

برچسب ها

آموزش آنلاين مکالمه زبان انگلیسی آموزش آنلاین مکالمه زبان انگلیسی آموزش اصطلاحات زبان انگليسي آموزش اصطلاحات زبان انگلیسی آموزش تلفنی زبان انگلیسی آموزش حضوری و غیرحضوری مکالمه زبان انگلیسی آموزش مکالمه زبان انگلیسی آموزش واژگان انگلیسی آموزشگاه زبان طوطیان آموزش گرامر انگلیسی اپلیکیشن زبان انگلیسی تاریخچه پیدایش زبان انگلیسی راز موفقیت در یادگیری زبان انگلیسی معلم زبان انگلیسی
اینجا تبلیغ کنیداینجا تبلیغ کنید

    Tootian Language School

    اهمیت یادگیری زبان انگلیسی
    رفتن به بالا